5 užitečných pomocníků do Vaší kanceláře

5 užitečných pomocníků do Vaší kanceláře>

V tomto článku se Vám dáme tip na několik výrobků, které Vám zjednoduší Váš kancelářský život. Zaměřili jsme se na produkty značky Erich Krause, které jsou velice kvalitní a vyrobené z těch nejodolnějších materiálů. 

  1. Kalkulačka


    Kalkulačka je skvělým pomocníkem v každé kanceláři. Určitě to znáte každý – potřebujete rychle něco sečíst, odečíst nebo vynásobit, ale mobil není po ruce. Nejlepším řešením je stolní kalkulačka, kterou jednoduchým krokem zapnete a rovnou můžete počítat. Stolní kalkulačky Erich Krause jsou navíc úsporné – pokud je nepoužíváte, automaticky se vypnou. Navíc mají také solární panel, takže šetří výdrž alkalické baterie. Spočítají Vám všechny základní funkce včetně druhých odmocnin nebo procent.
    Kalkulačky

  2. Desky na dokumenty


    Dalším užitečným nástrojem jsou rozhodně desky na dokumenty. Těchto desek existuje nepřeberné množství, přičemž každý typ má vždy jiné vhodné využití.

    Pokud sháníte desky vhodné na prezentaci, nejlépe Vám poslouží desky s kapsami. Průhledné kapsy jsou již součástí balení, což Vám usnadní mnoho práce. Vám pak stačí pouze vložit papíry do plastových kapes a prezentace je rázem připravena, a navíc i chráněna před škodlivými vnějšími vlivy.

    Jestliže nevíte, kolik přesně kapes v deskách využijete, poslouží Vám rychlovazač. Rychlovazače jsou desky se zabudovanou sponou, na kterou lehce připnete euroobaly se spisy. Tuto sponu pak jen přehnete a kapsy tak z desek nevypadnou.

    V případě, že potřebujete uschovat, popřípadě přenést důležité dokumenty a chcete zamezit jejich ušpinění, poničení nebo polití, vhodné jsou klasické desky s gumou. Dokumenty do nich jednoduše vložíte a uzavírání na gumu zajistí, že papíry zůstanou na svém místě.


    desky na dokumenty


  3. Sešívačka, rozešívačka a děrovačka


    Jak pospojovat jednotlivé papíry k sobě? No přece sešívačkou! Zaručí Vám rychlé, spolehlivé a jednoduché spojení až několika desítek papírů. Princip sešívačky je velice jednoduchý – do pružinového zásobníku vložíte drátky, následně položíte papíry na spodní část sešívačky a stlačíte. Drátek následně papíry proděraví a sešije dohromady.

    Sešili jste k sobě nesprávné papíry? Nevadí, pro takovéto případy je zde rozešívačka. Ta pomocí ostrých zubů bezpečně odstraní drátky z papírů.

    Nechcete k uschování spisů používat desky s plastovými obaly? V takovém případě je ideálním řešením děrovačka. Ta funguje na pákovém principu – po jejím stlačení udělá děrovačka do papíru s pomocí kovových válců díry, následně stačí papíry vzít a založit je do kroužkových desek. Děrovačka značky Erich Krause je vyrobena z vysoce kvalitní oceli, má v sobě zabudované pravítko pro výběr formátu a také zásobník na odpad.


    Sešívačka, rozešívačka a děrovačka



  4. Kancelářské sponky

    Jako skvělou alternativou k sešívačce Vám poslouží kancelářské sponky. S jejich pomocí můžete papíry také spojovat, ovšem na rozdíl od sešívačky papíry nemusíte děrovat, a tudíž je neponičíte. Sponky existují i v barevném provedení, díky kterým oživíte jinak tuctové dokumenty.

    Kromě těchto barevných sponek Vám na eshopu nabízíme také sponky v mosazné či pozinkované variantě. Veškeré sponky značky Erich Krause jsou vyrobeny z vysoce kvalitního ocelového drátu, mají vylepšenou pevnostní charakteristiku a jsou odolné vůči korozi.

    kancelářské sponky


  5. Lepicí papírky


    Lepicí papírky
    Vám pomohou s lepší orientací v dokumentu. Pokud si potřebujete označit ve spisu, knize nebo sešitu důležité místo či stránku a nechcete si jej poškodit zvýrazňovačem, skvěle Vám poslouží právě lepíky. Nemusíte se bát, na papíru nezanechávají lepidlo, a dokonce je možné použít je opětovně. Na lepicí papírky značky Erich Krause je možné také psát, proto si jednoduše poznačte vše důležité.

    Pokud víte, že na papírky nepotřebujete psát příliš mnoho informací a potřebujete je především pro označení stránek či textu, stačí využít tenké štítky. V opačném případě Vám k zapsání více poznámek poslouží širší štítky, na které se vejde až několik řádků textu.


    Lepicí papírky - lepíky

Věříme, že námi vybrané produkty se Vám zalíbí. Na e-shopu nabízíme i jiné kancelářské pomůcky, které Vám pracovní život o něco více usnadní. Veškeré tyto pomocníky naleznete v kategorii Kancelářské potřeby.