Kreativní pomůcky, které z vás udělají umělce

Kreativní pomůcky, které z vás udělají umělce>

  Jak jsme už zmiňovali v minulém článku, je ideální čas dostat se ke všem oblíbeným aktivitám, které jste odkládali v důsledku nedostatku času nebo protože venku bylo krásně. Letošní Velikonoce se možná nepůjdete podívat za všemi tetičkami, ale čas na tvoření Vám nikdo nevezme! Máme pro Vás nejlepší výběr kreativních pomůcek pro všechny věkové kategorie.

 

Máte doma malé děti a rádi byste rozvinuli jejich fantazii? Zkuste prstové barvy! Tyto barvy jsou navrženy na bázi potravinářského barviva, takže jsou bezpečné a velmi šetrné k dětské pokožce. Speciální gelová struktura zabrání tomu, aby se barvy rozlily. I tak své malé umělce můžete vybavit ochrannou zástěrou a nezapomeňte i na pořádný skicák, který bude zdobit desítka výtvarných děl.

 

Pokud byste se raději vyhnuli barvám, ale i tak byste rádi rozvíjeli motoriku a kreativního ducha svých dětí, navrhujeme modelínu. Vybrat si můžete z desítek různých druhů. Například měkká modelína od značky Erich Krause je vyrobena z ekologického materiálu, nelepí se na ruce a neznečišťuje oblečení. Speciální sady s modelínou Vás provedou při výrobě konkrétních postaviček, jako jsou například cirkusová zvířátka, a kromě modelíny v těchto sadách najdete i voskovky a předkreslené obrázky, které Vás budou navigovat.

 

Pro ty větší nabízíme širokou nabídku kvalitních pastelek a fixů. Například s oboustrannými Frajodis fixami budete mít obrázek vybarvený za okamžik. A v neposlední řadě se dostáváme k temperám, štětcům a paletám. Už dávno jste chtěli s rodinou vytvořit obraz do domácnosti, ale neměli jste čas? Teď ho máte. Pusťte se do toho již dnes a vytvořte si nejen nádherná díla domů, ale také vzpomínky, které Vám nikdo nevezme.