Buďte připraveni na konec karantény

Buďte připraveni na konec karantény>

Karanténa, jak se zdá, se pomalu, ale jistě blíží ke konci. Vypadá to, že je to jen otázka pár posledních týdnů, kdy se můžete v klidu připravovat z pohodlí domova na to, až se celý svět znovu otevře a Vy si budete moci opět užít svobodu.

Stýská se vašemu pracovnímu nebo školnímu oblečení?

Je až překvapivé, kolik lidí se těší zpátky do práce nebo do školy. Na jednu stranu se není čemu divit. V šatní skříni Vám možná visí nové šaty a Vy se nemůžete dočkat chvíle, kdy je konečně předvedete ostatním. Ta už snad brzo přijde a Vy budete plně připraveni na návrat zpět do normálního života v lepší parádě, než kdy předtím.

Odměňte se za čekání, zasloužíte si to 

Udělejte si radost a za toto dlouhé čekání si pořiďte například pořádný batohem od DogsByBeluchi s minimalistickým designem, který splní všechna Vaše očekávání. Obdařit se za čekání můžete i luxusní taškou značky Anekke nebo Santoro. Světoznámý design zasněných panenek může zdobit i Vaši tašku. A nejen to, obě značky totiž nabízí i celou výbavu tašky. Můžete si tak pořídit další sběratelské kousky s panenkami, jako například pouzdro na propisky a peněženku.

Stylové kabelky a batohy
Odměňte se stylovými kabelkami a batohy

Nezapomeňte, že Santoro i Anekke nabízí také sešity na Vaše poznámky. Anekke může celou Vaši pracovní kolekci doplnit i o krásný hrneček, který bude patřit jen Vám. A pokud panenky nejsou pro Vás, máme dobrou zprávu. Zápisník si můžete vybrat i z desítek motivů akčních hrdinů, jako je Kapitán Amerika, Spiderman, Superman, Batman nebo Star Wars.

Naplánujte si, co vše budete chtít dělat

Věříme, že na základě dvou špatných měsíců není všemu konec, a teprve teď začne opravdová zábava. Plánovač štěstí od Presco Group je naprosto jedinečný diář se 199 stránkami, které Vás budou inspirovat k dosažení všech svých cílů. Je hezky barevný a vnitřek nabízí stránky, kam můžete psát svá přání a své plány.

Diáře a zápisníky
Vyberte si svůj nový diář nebo zápisník

Kromě toho není datovaný, takže můžete začít psát kdykoliv. V dárkové krabičce navíc naleznete i propisku. Zapomeňte na karanténu a naplánujte si rok 2020 tak, aby vyplnil všechny Vaše sny!