Manal Balení 5 ks respirátoru FFP2 - NR, ET 30000

99 Kč

Respirátor FFP2 – NR, ET 30000

Podrobnosti: Jednorázový respirátor je navržen tak, aby nositeli poskytoval respirační ochranu jako jednorázový respirátor. Je určen ke snížení možnosti vdechnutí částic poletujících ve vzduchu. Nelékařské použití.

Hlavní materiál: 1. Netkaná textilie, foukaná látka, horkovzdušná bavlna 2. Nepoužívat v toxickém prostředí nebo jiném prostředí bezprostředně ohrožujícím život nebo zdraví. 3. Produkt nebyl navržen pro použití dětmi. Není určeno pro použití v prostředích, kde teplota přesahuje 50 °C (122 °F). 4. Nikdy nepoužívejte v případě viditelného poškození respirátoru a neodstraňujte jeho jednotlivé části. 5. Nepoužívat, pokud těsnící hrana masky dobře nedolehne na obličej. Pokud máte vousy/plnovous, může se snižovat účinnost respirátoru v důsledku špatného dolehnutí na obličej.

Doba použitelnosti: dva roky, VYROBENO V ČÍNĚ, Teplotní rozsah skladovacích podmínek: od -30 °C do + 40 °C Maximální relativní vlhkost skladovacích podmínek <80 %

Návod: 1. Před nasazením masky si umyjte ruce. Zvedněte ušní popruh maskou dolů. 2. Umístěte masku nejprve na bradu tak, aby část s nosní sponou směřovala ven. 3. Elastické pásky umístěte na obě uši, aby maska byla pevně na svém místě a dobře těsnila. 4. Pro pohodlné uchycení může být nutné podle potřeby upravit úchytky na boku masky. Ujistěte se, že vlasy, šperky na obličeji a oblečení nejsou mezi vaší tváří a maskou. 5. Oběma rukama ohněte sponu na nos tak, aby těsně přiléhala k nosu a tváři, abyste ji pevně utěsnili.

Pokyny k odstranění: Aniž byste se dotkli respirátoru, pomalu zvedněte oba popruhy z uší. Vytáhněte masku od obličeje. Skladujte nebo likvidujte v souladu s likvidací infekčního materiálu dle požadovaných předpisů.

Důležité: Před použitím si musí uživatel přečíst tyto pokyny a porozumět jim. Uschovejte si prosím tyto uživatelské pokyny pro budoucí použití.

Parametry

  • EAN 8595665008215
  • Značka Manal
  • Pohlaví Univerzální
  • Barva Bílá
  • Sada/Sety/Balíčky Ne
  • Designová položka Ne

Zákazníci obvykle s tímto produktem kupují také: